آموزش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی برای وب سایت و فروشگاه اینترنتی Enamad.ir اینماد | چگونه نماد اعتماد بگیریم؟ | آموزش تصویری ثبت نام نماد اعتماد | آموزش تصویری دریافت enamad | آموزش دریافت نماد اعتماد فروشگاه آنلاین

نماد اعتماد الکترونیک اینماد Enamad چیست؟

وزارت صنعت و معدن برای کسب و کارهای اینترنتی که اقدام به فروش محصول و ارائه خدمات به صورت آنلاین می کنند و در قبال آن وجه دریافت می کنند یک استاندارد تعیین کرده که تمامی کسب و کارهای اینترنتی ، وب سایت ها و فروشگاه های آنلاین ملزم به رعایت آن می باشند. پس از رعایت این استاندارد ها ، نماد اعتماد الکترونیک به کسب و کار مورد نظر ارائه می گردد.

نماد اعتماد الکترونیک اینماد نقشی کاربردی در فروشگاه های آنلاین پیدا کرده و تقریبا تمامی مشتریان نسبت به وجود نماد اعتماد در وب سایت های اینترنتی حس اعتماد دارند و وجود نماد اعتماد الکترونیک باعث نرخ فروش بیشتر در وب سایت می شود. در نتیجه داشتن نماد اعتماد Enamad یک امر ضروری برای فروشگاه های اینترنتی می باشد.

چه کسانی می توانند نماد اعتماد دریافت کنند؟

تمامی افراد و تبعه های ایران شامل شرکت های حقوقی و همچنین افراد حقیقی قادر به دریافت نماد اعتماد الکترونیک برای کسب و کار اینترنتی خود هستند. همچنین تبعه مجاز حقیقی خارجی نیز قادر به دریافت نماد اعتماد الکترونیک می باشند.

آیا اشخاص حقیقی میتوانند نماد اعتماد دریافت کنند؟

بله ، امکان دریافت نماد اعتماد الکترونیک اینماد برای اشخاص حقیقی (فرد حقیقی) حتی بدون داشتن مجوز کسب و کار و پروانه کسب نیز امکان پذیر است و تمامی افراد بدون محدودیت قادر به دریافت نماد اعتماد هستند.

 

آموزش تصویری دریافت نماد اعتماد الکترونیک اینماد Enamad.ir

مرحله اول: مراجعه به سایت ای نماد و انتخاب گزینه ثبت نام

در مرحله اول ، با ورود به سایت اینماد شوید و روی گزینه ثبت نام و دریافت نماد کلیک می کنیم.

پس از کلیک روی گزینه ثبت نام ، وارد صفحه ورود می شویم و در صفحه جدید بر روی گزینه ثبت نام کلیک می کنیم.

مرحله دوم: انتخاب نوع ثبت نام (شخص حقیقی یا حقوقی و…) و تکمیل فرم ثبت نام

در صفحه جدید ، نوع شخصیت برای ثبت نام را انتخاب می کنیم. در صورتی که شرکت هستید شخص حقوقی و در صورتی که شرکت ندارید شخصیت حقیقی انتخاب کنید.

توجه نمایید در صورتی که حتی دارای پروانه کسب شغلی هستید و یا مجوزی دارید که به نام شخص حقیقی است ، از انتخاب شخص حقوقی خودداری کنید!

پس از انتخاب این گزینه ، تمامی موارد خواسته شده را به دقت تکمیل نمایید.

مرحله سوم: ثبت نام اولیه انجام شد ، وارد حساب کاربری خود شوید.

پس از تکمیل فرم ثبت نام ، با نام کاربری و رمز عبور خود میتوانید وارد پنل کاربری خود شوید. صفحه ی حساب کاربری شما به شکل زیر می باشد.

مرحله چهارم: تایید ایمیل ، شماره تلفن ، تلفن ثابت شخص حقیقی

برای ثبت کسب و کار خود و دریافت نماد اعتماد ، ابتدا باید اطلاعات هویتی و فردی خود را تایید نمایید.

برای اینکار ، از منوی سمت راست / گزینه تکمیل اطلاعات را انتخاب کنید و زیرمنوی “تکمیل فرم اطلاعات” کلیک نمایید.

در صفحه باز شده ما سه بخش متفاوت می بینیم.

  1. اطلاعات هویتی شامل اطلاعات فردی ، شماره ملی و سال تولد می باشد
  2. اطلاعات محل سکونت شامل استات و شهر محل سکونت ، آدرس منزل و کد پستی
  3. اطلاعات تماس فردی شامل شماره تلفن ثابت و تلفن همراه شما که می بایست تلفن ثابت و همراه شما تایید شود. (راهنما در بخش مربوط به این بخش در سایت اینماد موجود می باشد)

شما پس از تایید شماره موبایل با کدی که برایتان پیامک می شود میتوانید کسب و کار خود را ثبت نمایید.

مرحله پنجم: ثبت کسب و کار جدید

از منوی کسب و کار / زیر منوی افزودن دامنه را انتخاب می کنیم و در صفحه جدید فرمی مانند تصویر زیر مشاهده می کنیم. تمامی اطلاعات خواسته شده شامل آدرس سایت ، نام انگلیسی و فارسی را در فیلد های خواسته شده وارد می نماییم. دقت کنید در قسمت نوع مالکیت ملک ، اطلاعات صحیح را وارد کنید و همچنین مهمترین بخش در قسمت افزودن کسب و کار “کدپستی” می باشد. زیرا در مراحل بعد برای احراز آدرس پستی شما ، از طریق کدپستی که در این مرحله وارد می کنید اقدام خواهد شد.

در انتهای فرم ، یک بخش برای درج یک نام کاربری و رمز عبور آزمایشی وجود دارد. اپراتورها و پشتیبان های سایت اینماد ، برای تست فرایند خرید و راستی آزمایی سایت شما نیاز به یک نام کاربری و رمز عبور دارند. باید یک نام کاربری و رمز عبور آماده جهت تست ایجاد و در قسمت های خواسته شده وارد کنید.

در صورتی که تمامی گزینه ها را به درستی تکمیل کنید با پیغام ثبت موفقیت آمیز روبرو می شوید.

مرحله ششم: تکمیل فرم نظرسنجی

پس از بازگشت به لیست کسب و کارها ، یک گزینه با نام نظرسنجی در جدول کسب و کارتان نمایش داده می شود. روی آن کلیک کنید.

در مرحله تکمیل فرم نظرسنجی یک سری اطلاعات از کسب و کار شما دریافت می گردد ، این اطلاعات صرفا برای بررسی آماری کسب و کار شما جمع آوری می شود و نکته گنگ و خاصی جهت دقت در آن وجود ندارد. کافیست بر اساس نوع کسب و کار خود ، فرم نظرسنجی را تکمیل کنید.

مرحله هفتم: تعیین نوع خدمت

با بازگشت مجدد به صفحه مدیریت کسب و کارها ، وضعیت کسب و کار شما تغییر می کند و به حالت تعیین نوع خدمت تنظیم می شود (مانند تصویر زیر)

با کلیک بر روی گزینه زرد رنگ “تعیین خدمات و مجوزها” وارد صفحه دیگری می شوید که در آنجا بر اساس نوع کسب و کارتان ، اظهار می کنید که در چه دسته ای فعالیت دارید.

در این مرحله شما می توانید یک یا چند نوع خدمت را انتخاب نمایید. برای مثال شما میتوانید هم در خدمات “میزبانی وب و ثبت دامنه” و هم در دسته بندی “طراحی و برنامه نویسی” خدمت خود را انتخاب نمایید.

همچنین در صورتی که مجوزی از مراجع کسب کرده اید و یا کسب و کار شما نیازمند مجوز از نهاد های خاص می باشد حتما باید فایل مجوز خود را در قسمت مورد نیاز وارد کنید(برای مثال فروش آنلاین دارو نیاز به مجوز خاص دارد) . اما در غیر اینصورت نیاز و اجباری به تکمیل و ثبت مجوز نیست!

در نهایت پس از اتمام ثبت نوع خدمت ها ، با تصویر زیر مبنی بر تایید نوع خدمت مواجه خواهیم شد و این مرحله نیز به پایان می رسد.

مرحله هشتم: انجام تاییدیه فنی

پس از ثبت مجوز ها و تعیین نوع خدمت و خدمات ارائه شده در سایت شما ، وضعیت دامنه شما به انجام تاییدیه فنی تغییر می کند. در این مرحله روی گزینه زرد رنگ “انجام تاییدیه فنی” کلیک کنید.

تاییدیه فنی وب سایت خود شامل چهارروش می باشد که تنها انجام دادن یکی از آن ها کافی است.

  1. تایید از طریق ارسال ایمیل به آدرس info سایت
  2. تایید از طریق تغییر Title وب سایت
  3. تایید از طریق آپلود یک فایل متنی در هاست
  4. تایید از طریق افزودن متاتگ در هدر سایت

ما با گزینه آپلود فایل در هاست ، اقدام به انجام تاییدیه فنی می کنیم. برای اینکار کافیست یک فایل با نام خواسته شده در مسیر public_html هاست ایجاد کنیم (نیازی نیست هیچ اطلاعاتی درون آن وارد کنیم. تنها ایجاد فایل کافیست). ما از هاست cPanel استفاده می کنیم. شاید شما از پنل های دیگر مانند دایرکت ادمین استفاده کنید و تصویر زیر ، متفاوت باشد.

در نهایت روی گزینه تایید کلیک می کنیم و با پیغام زیر روبرو می شویم.

مرحله نهم: احراز اطلاعات کسب و کار

پس از انجام تاییدیه فنی وب سایت ، به مرحله احراز اطلاعات کسب و کار می رسیم. همانند مراحل قبل ، تصویر زیر را در جدول کسب و کار خود می بینیم. روی گزینه احراز اطلاعات کسب و کار کلیک می کنیم.

در صفحه جدید ، ما سه مرحله برای احراز اطلاعات داریم که شامل موارد زیر است و انجام تمامی مراحل آن اجباری می باشد.

  1. احراز آدرس ایمیل سایت (برای تایید و احراز اطلاعات یک ایمیل شامل کد تایید به ایمیل اصلی سایت ارسال می گردد)
  2. تایید تلفن ثابت (باید با شماره تلفن 02154604000 داخلی 1 تماس بگیرید و کد اعلام شده در پنل خود را وارد کنید. در نهایت پیام تایید برای شما اعلام می شود)
  3. احراز آدرس پستی (مهمترین و زمانبر ترین بخش دریافت نماد اعتماد الکترونیک احراز آدرس پستی می باشد که بر اساس کدپستی محل فعالیت که در هنگام ثبت نام کسب و کار جدید در مرحله پنجم وارد کرده ایم ، یک بسته پستی شامل یک کد ، به آدرس شما ارسال می شود و این بسته تنها به شما یا یکی از اعضای خانواده شما خواهد شد) . انجام مرحله احراز آدرس پستی در حال حاضر (تیرماه 1401) هزینه 20.000 تومان دارد.

پس از انجام تمام مراحل این احراز ، عملا تا صدور مجوز نماد اعتماد شما یک عملیات دیگر باقی مانده است; پرداخت هزینه صدور نماد به قیمت 175.000 تومان که پس از پرداخت این مبلغ ، نماد شما فعال می شود.

مرحله دهم: دریافت کد نماد اعتماد الکترونیک و درج در سایت

تبریک می گوییم! در صورتی که تمامی این مراحل را انجام دهید شما هم اکنون می توانید دکمه فعال دریافت کد نماد اعتماد الکترونیکی را در لیست جدول کسب و کار خود مشاهده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *